Voorwaarden

Onze perfecte service is net zo betrouwbaar als onze trucks. Maar om onze service perfect te kunnen maken, gelden wel een aantal voorwaarden:

• Bij de aangegeven termijnen van werkzaamheden gaan we uit van werkdagen (maandag-vrijdag). De termijn gaat in op het moment dat wij uw truck beschikbaar hebben en uw opdracht of toestemming hebben ontvangen.

• De termijn voor het verhelpen van een storing geldt niet in geval van motor- of versnellingsbakvervangingen en voertuig specifiek geprogrammeerde onderdelen.

• De klantbeloften zijn niet van toepassing bij noodreparaties, alternatieve reparaties omwille van kostenbesparing, reparaties met andere dan Originele Mercedes-Benz Onderdelen, reparaties als gevolg van niet opvolgen van advies of niet uit laten voeren van fabrieksmodificaties of –terugroepacties en elektronische storingen zonder direct aanwijsbare oorzaak.

• De klantbeloften gelden alleen indien de laatste onderhoudsbeurt bij de officiële Mercedes-Benz dealer en conform fabrieksvoorschriften is uitgevoerd.